onsdag den 16. september 2015

you are beautiful








Det her er OL mærket! Jeg synes det er et meget godt mærke det symbolisere nemmelig ol.

Logo


Hvad er et logo: Et logo er sådan et mærke så man kan kende fx en butik eller firma. Et logo er designet af chefen.

Hvad skal man bruge et logo til?: Til at kende butikken eller firmaet.Man skal bare have et logo det er nutidens regler eller alle butikker har det i værrefald.

onsdag den 9. september 2015




Var på ferie på Mallorca i 2014.
Kommunikation: Det er vigtig at designet taler til en så man kan forstå det. Ikke det skal åbne munden og sige noget men det er meget vigtig at det har en masse at sige både om den person der ejer designet og fx det hus det står i. Fx hvis det står i et gammelt hus så ville det være mest almindeligt  at det er noget gammelt der står i huset.

Funktion: Det er meget vigtigt at et design er funktionel, hvis et design ikke er funktionel så virker det ikke så godt. Det er ikke så godt hvis et design ikke er funktionel. Men selvfølgelig kan et design godt se flot ud uden det er funktionel.

Æstetik: Det er udseende på et design. Et design kan være flot og grimt det kommer lidt and på hvad man synes. Man kan også købe noget virkeligt flot og så betyder det at det er æstetik ligt


Det er en Æstetik, Funktinel og den har meget kommunikation. Den har plads til bøger og den siger meget om det hjem den hænger i og den er rigtig flot og den giver meget plads til et lille hus.